TERMES I CONDICIONS DE COMPRA

Els productes apareixen a la web amb les seves característiques i els preus sempre apareixeran en euros (€).

Tots els preus mostrats a la nostra botiga online tenen l’IVA inclòs i són els vigents, excepte error tipogràfic. El seu termini de validesa té efectivitat mentre apareixen en pantalla. Els preus de la botiga online només tenen validesa en la botiga online, no en l’establiment físic.

La compra per part del client via web implica l’acceptació de les condicions de venda en la data de la realització de la compra. El client té la responsabilitat de revisar l’última versió de les Condicions de Venda.

 

MÈTODES DE PAGAMENT

Per finalitzar el procés de compra, el client ha de pagar l’import íntegre de la comanda en un sol pagament. Pot fer-ho amb VISA, PayPal o transfarència bancària (ens reservem el dret de no oferir certes formes de pagament i redirigir-ne d’altres).

Per introduir les dades d’una targeta o d’un compte bancari, el client ha de tenir dret a utilitzar la targerta o el compte. El client és el responsable de facilitar les dades correctes, tant les personals com les de la forma de pagament. També és el responsable que la targeta o la forma de pagament utilitzada li pertanyin i que aquestes targetes, comptes o formes de pagament disposin dels fons necessaris per cobrir el cost dels productes. Ens reservem el dret de requerir una confirmació de la informació de pagament abans de fer l’enviament de la comanda.

S’inclourà la factura definitiva de la compra amb el paquet que finalment es lliura al client.

GARANTIA

Totes les marques dels nostres productes són originals i tenen una garantia de dos anys des de la data de compra del producte. La garantia cobreix qualsevol defecte de fabricació, i en cap cas cobreix defectes per mal ús o deteriorament del producte.

 

SEGURETAT I PRIVACITAT

Les seves dades personals seran incorporades a un fitxer, per tal d’oferir-li els nostres serveis òptics i també enviar-li informació i promocions del seu interès.

En tot moment, vostè podrà cancel·lar o rectificar les seves dades personals enviant un correu electrònic a opticacalaf@gmail.com o enviant una sol·licitud per escrit a: Òptica Calaf, Pl. Arbres, 1, 08280 Calaf (Barcelona).

Les seves dades no seran comunicades a tercers excepte que sigui exigit per la llei o sigui imprescindible per a la correcta prestació dels nostres serveis.

Les dades de la targeta de crèdit seran tractats exclusivament en un servidor segur i en cap moment Òptica Cervera i Òptica Calaf té accés a aquests.

Per a més informació pot contactar amb nosaltres:
ÒPTICA CALAF
Pl. Arbres, 1
08280 Calaf (Barcelona)
Telèfon: 93.869.81.17

Carrito de compra
Ir arriba