CANVIS I DEVOLUCIONS DE LES COMPRES

El client disposa de 5 dies a partir de la data de recepció de la comanda per efectuar la devolució, reemborsant l’import del producte o canviant el producte (altra talla, un altre color, un altre model …)

Si la devolució es produeix per defecte de fabricació, Òptica Cervera i Òptica Calaf enviarà al client un nou article o el reemborsament dels diners. Els ports de la devolució (i possible reenviament) aniran a càrrec de Òptica Cervera i Òptica Calaf.

Si la devolució no és per un defecte de fabricació (vol una altra talla, un altre color, un altre model …), el producte ha d’estar en perfectes condicions, sense l’embalatge trencat i amb les garanties adjuntes del producte, per poder fer la devolució. Per tramitar la devolució serà necessari el resguard de lliurement del transportista. Prèviament, s’ha de posar en contacte amb Òptica Cervera i Òptica Calaf via telefònica al 93.869.81.17 (horari Òptica Calaf), per tal de sol·licitar el dia de la recollida del producte. El paquet haurà d’estar degudament tancat i amb la direcció de lliurament correcte: Òptica Calaf, P. Arbres, 1, 08280 Calaf (Barcelona). Els ports de devolució aniran a càrrec del client, l’import li serà restat en el reemborsament del producte. En aquest cas es descomptarà 10€ de l’import a retornar per les despeses d’enviament originades inicialment i despeses de manipulació.

L’import dels ports els pot consultar a l’apartat d’enviament. La devolució serà efectuada de la mateixa forma de pagament amb la qual es va efectuar.

Només es podrà tornar el producte intacte i complet que pugui ser utilitzat per a la seva venda posterior de manera que no podrem acceptar productes amb graduacions personals o equivocades.

Carrito de compra
Ir arriba