ZONA D’ENVIAMENT I DESPESES

PENÍNSULA (exclòs Portugal): l’import de les despeses d’enviament és GRATUÏT per comandes superiors a 100€. Per comandes inferiors a 100€, l’import de les despeses serà de 4.99€ iva Inclòs


ANDORRA, BALEARS, CEUTA, MELILLA I CANÀRIES: 15 €


EUROPA: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Finlàndia, França, Grècia, Irlanda, Itàlia, Lituània, Luxemburg, Països Baixos, Portugal, Regne Unit, Suècia, Gibraltar, Suïssa, Noruega, Islàndia: 35 €


Qualsevol despesa addicional de duanes per enviaments fora de l’estat espanyol anirà a càrrec del client.


TERMINIS D’ENVIAMENT

El termini d’enviament varia segons si el producte està o no en stock.
Els terminis orientatius són:

  • Ulleres de sol, de graduar i lents de contacte (en stock), de 24 a 48 hores.
    Ulleres graduades i ulleres de sol graduades (en stock), aproximadament 7 dies laborables.
  • Productes que no estiguin en stock. En aquest cas ens posarem en contacte amb el client per correu electrònic i/o via telefònica.
  • Productes en procés de fabricació (per fi d’existències o per nova col·lecció que encara no es comercialitzi), el termini d’enviament pot arribar a 3 mesos. En aquest cas ens posarem en contacte amb el client per correu electrònic i/o via telefònica.

En cas que els productes no estiguin disponibles, ens posarem en contacte amb el client per tal de cancel·lar la comanda o oferir productes alternatius.

Terminis d’enviament per Península (excepte Portugal). Per altres destins ens posarem en contacte amb el client via email i/o via telefònica.

Carrito de compra
Ir arriba